Green City levert enkel oplossingen op maat 

Thuis laden (particulier of werknemer)

Met diverse laadoplossingen voor thuis is het laden van je auto moeiteloos. Connecteer de kabel en je auto zal automatisch en veilig laden.


In 2023 zijn er vele mogelijkheden beschikbaar: laden in een privé / gedeelde garage of staanplaats aan diverse laadsnelheden met 100% transparantie.


Vergrendel de laadfunctie in de gemeenschapelijke parkings van je appartementsblok. Of deel de laadkosten simpelweg met de buren / gemeenschap.


Heb je een bedrijfswagen? Facturatie aan je werkgever is perfect mogelijk.

Bedrijven & gebouwen

Voor werknemers kan opladen op het werk een handige manier zijn om een ​​EV overdag op te laden terwijl deze geparkeerd staat.


Zakelijk gezien zal het hebben van een laadpunt op de werkplek steeds belangrijker worden als voorziening voor medewerkers en bezoekers, terwijl het voor bedrijven met een EV-vloot een essentiële bedrijfsfactor kan zijn.


Een installatie betekent:

  • Installatie, beheer en onderhoud
  • Inzichten in de laadgegevens
  • Automatische verrekening van de laadkosten met uw medewerkers en bezoekers
  • 24/7 helpdesk


Leasing & fleet

De overstap van een vloot voertuigen met verbrandingsmotor naar elektrische voertuigen brengt veel uitdagingen met zich mee. Dit is de reden waarom vele leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders nood hebben aan een samenwerking met partners die voldoende kennis van zaken hebben. Dit om antwoorden te creëren op geheel nieuwe behoeften


Wat het laadpunt ook is, u kunt alle laadactiviteiten monitoren & beheren met één software.  Zodoende is het mogelijk volgende aan te bieden:  meerdere verbindingen met parallelle diensten met extra's zoals laadbeheer, wagenparkdiensten, mobiliteitsdiensten, factuurdiensten, roaming etc.
Het platform is OCPP, OCPI gesteund